Gezonder ouder worden

Salon Merian | Denekamp biedt gezondheidtesten aan door middel van EQOLOGY omega3 / omega6 bloedtest en bioresonantie.

Woon je in Denekamp, Lattrop, Tilligte, Ootmarsum, Beuningen, Oldenzaal, Nordhorn?

Laat je omega3 omega6 testen voordat je aan visolie begint.

meten=weten

Gezondheidscheck

Zelfs wanneer een gezond en overwegend plantaardig dieet rijk aan groenten en fruit voor jou de standaard is bestaat de kans dat je voeding afkomstig is uit uitgeputte bodems. Intensieve landbouw en het overmatig gebruik van kunstmest zorgen ervoor dat de bodem uitgeput raakt van voedingsstoffen. Dit is één van de redenen waarom het belangrijk is om zoveel mogelijk lokaal en biologisch (dynamisch) te eten. Een gezond en gevarieerd dieet heeft áltijd prioriteit, met aanvulling van supplementen. Bij mij krijg je advies op maat.

Laat eerst een gezondheidscheck bij mij doen voor je aan supplementen begint. Meten is weten!

Mag ik je alvast 1 tip geven die voor iedereen geldt:  Eet voldoende groenten en zo min mogelijk suikers. Een andere tip die misschien nog wel belangrijker is, is het belang van omega-3 en vit.D3. Dit zijn  supplementen die ik iedereen aanraad. Omega-3 is een vetzuur dat voornamelijk in vis zit. Het advies om twee maal per week vis te eten is niet voldoende. Vit.D maak je alleen maar aan in de zon als je schaduw kleiner is dan jezelf. Dit  is dus in de zomer als de zon het hoogst staat. Laat wel eerst een bloedtest doen om het gehalte omega-3 en de verhouding omega3/omega6 te meten in je bloed. Dit kan bij mij.

Deze 2 supplementen kan ik iedereen aanraden om gezonder oud te worden. Ik neem het zelf, mijn familie neemt het en ik zou het jou ook aanraden.

Wil jij weten of je genoeg omega-3 / omega 6 of K2/D3 in je bloed hebt? Wil jij weten of je vitamines / mineralen waarden goed zijn?  Maak een afspraak voor een vitalitietscheck en advies op maat.

Slik niet zomaar van alles, laat je eerst goed informeren


Eqology of Beauty

 

WAT KUN JE VERWACHTEN

omega3/6 bloedtets middels een prik in de vinger |  K2/D3 bloedtest middels een prik in de vinger

en uitgebreid advies

30 min | gratis bij start Eqology producten


Vitality Health of Beauty

 

WAT KUN JE VERWACHTEN

Vitamines en mineralen test middels brioresonantie  | omega3/6 bloedtets middels een prik in de vinger |  K2/D3 bloedtest middels een prik in de vinger

Dit zijn allemaal opties, het is aan jou waar je voorkeur naar uit gaat, wat zou jij willen verbeteren

45 min | €60