Over | Merian | Denekamp

Hoe het begon

Mijn naam is Merian Bos – Heerink en ben sinds 1987 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 1988 gediplomeerd pedicure. In 1988 ben ik parttime begonnen met mijn eigen salon aan huis. Daarvoor heb ik 8 jaar gewerkt in een apotheek in Losser en nog 6 jaar bij Apotheekhoudend huisarts Bloemen in Weerselo als apothekers – en doktersassistente. In die periode heb ik mijn klantenbestand opgebouwd waardoor ik in 1994 fulltime in mijn salon ben gaan werken. Door regelmatig cursussen en trainingen te volgen en beurzen te bezoeken blijf ik op de hoogte van de laatste trends op het gebied van huidverbetering. Vanaf Maart 2019 mag ik mij orthomoleculair huidspecialiste noemen.‚Äč En vanaf december 2019 Vitaminecoach.

Orthomoleculair huidexpert

Als orthomoleculair huidexpert ben ik huid | voeding | suppletie deskundige en gespecialiseerd in behandelingen met aantoonbaar resultaat.          

Als Vitamine Coach help ik je met het ontwikkelen van jouw optimale gezondheid!

Door het volgen van een gezond voedingspatroon kun jij je huid-en gezondheidsklachten voorkomen, verminderen of verhelpen. Door kleine aanpassingen in je dagelijks leven en gezonde keuzes creëer je een gezonde levenswijze en krijg je een mooie huid.

Advies op maat:

Wat voor de een wel werkt, werkt voor een ander niet.

Eerste lichting van Nederland!

In Maart 2019 mocht ik het diploma orthomoleculair schoonheidsspecialiste in ontvangst nemen, als eerste lichting van Nederland! Ik heb de opleiding gevolgd bij OPFG (Opleidingsinstituut voor Preventieve en Functionele Geneeskunde). Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik graag wil werken met blijvende oplossingen voor huidproblemen, vanuit voeding en orthomoleculaire suppletie. Vanuit de jarenlange ervaringen, die ik heb opgedaan in mijn salon, weet ik als geen ander dat je een mooie, gezonde huid verkrijgt door ook van binnenuit te werken. In de opleiding heb ik veel kennis opgedaan over de werking van het lichaam en de werkingsmechanismen. Gezond worden en blijven. Diverse therapieën en behandelmethoden geven mij nog meer mogelijkheden om jouw huid (en daarmee ook jouw lichaam) gezond te maken en te houden!

Elk mens is uniek. Wat voor de een wel werkt , werkt voor een ander niet. Daarom geef ik advies en behandeling op maat.

Meer informatie?

Wil jij meer weten of zie jij door de bomen het bos niet meer welk voedingssupplement en behandeling voor jou geschikt is neem dan contact met mij op.

Als Vitamine Coach help ik je met het ontwikkelen van jouw optimale gezondheid!

Door het volgen van een gezond voedingspatroon kun jij je klachten voorkomen, verminderen of verhelpen. Door kleine aanpassingen in je dagelijks leven en gezonde keuzes creëer je een gezonde levenswijze en krijg je een mooie huid.

Je uiterlijk weerspiegelt jouw gezondheid.

Een betere huid komt tenslotte van binnenuit.