Look Good Feel Better

Look Good Feel Better

salon Merian geeft een glimlach cadeau aan mensen met kanker Onderdeel van landelijke campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better.


Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft vernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt! Daarom organiseert Look Good Feel Better in de maand februari 2024 voor de achtste keer de landelijke campagne ‘Geef een Glimlach Cadeau’.
Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land ontspanningsmomenten aan mensen met kanker cadeau. Deze campagne duurt de hele maand februari.


Boost voor jezelf Sabina vertelt over hoe zij de behandeling bij de schoonheidsspecialist heeft ervaren.
“Het verwenmoment maakte het verschil. Ik heb even nergens aan gedacht, lekker ontspannen en verwend worden. Wat een cadeautje. Ik ging opgeladen en met een glimlach de deur uit!”


Geef een glimlach cadeau
Ik doe graag mee met de campagne van Look Good Feel Better: “Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”


In de maand februari geef ik 5 mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment.

Aanmelden voor deze campagne kan eenvoudig via info@salonmerian.nl of app 06-53202048

Ken jij iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan hier dan op en geef een glimlach cadeau!