Mare d’amare

Mare d’amare

Bescherm je huid, bescherm onze oceanen

In de periode van 13 – 26 juni ontvang je bij aankoop van producten van de SUN SOUL en HYDRAMEMORY met een bestedingswaarde vanaf €79 het HYDRAMEMORY MASK* t.w.v. €41,50 cadeau**

**zolang de voorraad strekt, op=op

*Dit leave-on masker met onmiddellijk hydraterend effect is ideaal gedurende de zomermaanden, wanneer de huid door de zon of langere tijd in een vliegtuig of de airconditioning droog en trekkerig aanvoelt.

Sun Soul producten

De zonverzorgingsproducten van de [ comfort zone ] lijn Sun Soul, beschermen de huid tegen de schadelijke gevolgen van UVA- en UVB straling. De anti-aging werking versterkt ook de bescherming tegen hyperpigmentatie en rimpeltjes die door blootstelling aan de zon kunnen ontstaan. Ook bijzonder geschikt voor watersporters, met een extra hoge waterbestendigheid maar zónder de inhoudsstoffen die schadelijk zijn voor het eco-systeem.

Hydramemory producten

Hydramemory van [ comfort zone ] is een specifieke verzorgingslijn geformuleerd om de huid van het gezicht, hals, decolleté en te hydrateren en te voeden. Ideaal voor de vochtarme en droge huid, tijdens de zomerdagen. Deze producten hebben een herstellende werking waardoor de huid er stralend en gezond uitziet.

Kortom de perfecte start van jouw zomer!
Zie ik je snel ?