Tips voor een egaler, gezonder huid.

Tips voor een egaler, gezonder huid.

WIL JIJ EEN MOOIER, GLADDER, STRALENDER, EGALER HUID? BEGIN MET EEN GOEDE REINIGING

Bij aankoop van 2 reinigingsproducten (milk-toner-scrub-peeling) , Sun Soul Aftersun Face&Body* 60ml GRATIS t.w.v. €12,50

*Voor het behoud van een mooie bruine kleur.

Wil jij een ‘glowing’ huid? Een goede reiniging is de gouden regel voor een mooier, gezonder en stralender uitstraling. Dagelijkse reiniging, een essentiële stap voor een gezondere huid!

Welke reiniging is geschikt voor jouw huid? Lees verder…..of neem contact met mij op. 06-53202048 of info@salonmerian.nl

De ESSENTIAL lijn bevat producten die ontwikkeld zijn voor de dagelijkse routine en hebben allemaal een milde werking om onzuiverheden effectief te kunnen verwijderen, zonder de beschermende laag van de huid aan te tasten.

De lijn bevat producten voor reiniging, het verwijderen van make-up en het exfoliëren van de huid.

De Remedy Cream to Oil cleanser heeft een eerste fase die crèmig en gemakkelijk in te masseren is en die op een mechanische manier onzuiverheden verwijdert, terwijl de tweede fase olieachtig is, de reiniging voltooit en de huid zacht en fluweelzacht maakt.

Verspil geen tijd, pak hem en geniet van een gloednieuwe huid!

Vergeet jij vaak je avondreiniging? Met Skin Regimen heb je geen excuses meer, dankzij twee eenvoudige stappen:

Stap 1: Reinig je gezicht met Cleansing Cream om zacht en effectief make-up, SPF, vervuiling en residu dat zich op je huid opbouwt te verwijderen.

Stap 2: Voeg één of twee keer per week een beetje Enzymatic Powder toe aan je cleanser voor een exfoliërende werking die je huid gladder, stralender en gezonder maakt.

Active Pureness is de oplossing om de kenmerkende onzuiverheden van een vette huidconditie te behandelen en zo het ontstaan van acne te verminderen en voorkomen.

De producten zijn geformuleerd met alpha-hydroxyzuren, die de huid exfoliëren en vernieuwen, een mix van witte en groene klei, die overtollig talg absorbeert en een natuurlijk extract van een tropische plant; Garcinia Mangostan, voor een antioxidante, antibacteriële en ontstekingsremmende werking.

Welke reiniging is geschikt voor jouw huid?  Neem contact met mij op. 06-53202048 of info@salonmerian.nl